Kijk hier voor alles wat je moet weten!

Kijk hieronder voor alle belangrijke informatie die je nodig hebt om ook in 2017 te komen genieten op en rondom het jaarlijkse zomerse stadsstrand op de Markt in Gouda!

We regelen alles…

Behalve het weer!

Voor alle vragen kun je hier terecht. Kijk hier bijvoorbeeld voor de route en alle faciliteiten die we aanbieden tijdens de Gouda Beach Experience.

cloud

Bezoekersinfo

Het goede doel - Buitensporten na de ziekte kanker

Buitensporten na de ziekte kanker
Als iemand de diagnose kanker krijgt, verandert zijn leven ingrijpend. Ziekenhuisbezoeken, onderzoeken en behandelingen zijn aan de orde van dag. Tijdens deze periode van de behandelingen verandert het lichaam drastisch; haar kan uitvallen, er is vaak sprake van gewichtsverlies, energie neemt af en stress neemt toe. Om deze groep mensen te ondersteunen in het oppakken van hun leven na alle behandelingen sporten zij twee keer per week onder deskundige begeleiding binnen. Buitensporten is nog niet mogelijk maar wel een wens voor de toekomst.

Maximaal resultaat
“We sporten in een groep, maar iedereen traint op zijn eigen niveau met een persoonlijk programma. Eén dag doen we alleen fitness en op andere dag is het fitness en sport & spel. Zo bereiken we maximaal resultaat in drie maanden tijd”, vertelt Marian Oostveen, een van de oncologiefysiotherapeuten.

Buitensport als medicijn
Niet alleen fysiek, maar ook mentaal gezien is kanker een ingrijpende ziekte. “Veel van de mensen die wij begeleiden kampen met vermoeidheid. Sporten helpt dan, maar nog beter zou zijn als we ook naar buiten kunnen.” Welke sportactiviteiten Marian dan buiten wil ondernemen, weet ze ook: “Nordic Walken, want daar kan iedereen op zijn eigen niveau aan meedoen en het is eenvoudig in te passen in een actieve leefstijl. Zo geven we mensen letterlijk handvatten om ook actief te blijven na de revalidatie”.

Uw steun is nodig
Om deze trainingen mogelijk te maken, is uw steun onmisbaar. Hiervoor zijn namelijk 14 Nordic Walking sets t.w.v. €2.100 nodig. Wilt u helpen? Doe dan een donatie online of maak uw gift over op IBAN NL35 INGB 0657 0751 59 op naam van St. Vrienden van het GHZ, o.v.v. Nordic Walken. Tijdens Gouda Beach Experience kunt u ook een donatie doen bij de collectanten.

Gouda Beach Experience
Gouda Beach Experience heeft deze sportieve wens omarmd. Gedurende het hele evenement zijn er activiteiten waarbij gelden worden ingezameld voor de Nordic Walking sets. Zo is er op zondag 2 juli een Nordic Walking Stadstour. Hieraan kan iedereen deelnemen. Meer informatie volgt!

Lees ook in de ervaringsverhalen van deelnemers van de sportgroep ‘revalidatie bij kanker’ waarom zij buiten willen sporten. 

Openingstijden

Vrijdag 30 juni t/m maandag 3 juli 2017. Houd de website in de gaten voor het complete programma!

Aanmelden

Dit meerdaagse evenement staat in het teken van bewegen. Goudse bewegingsaanbieders kunnen activiteiten aanbieden aan diverse doelgroepen zoals: kinderen, senioren en volwassenen. Iedereen kan aan deze activiteiten meedoen (of gewoon gezellig komen kijken). Meer weten? Neem contact met de organisatie.

Prijzen

Gouda Beach Experience is een gratis toegankelijk evenement. Iedereen kan aan diverse activiteiten meedoen (of gewoon gezellig komen kijken).

Voor de diverse toernooien en activiteiten in 2017 kun je je straks weer inschrijven op deze website. Afhankelijk aan welk toernooi je deelneemt betaal je een bepaald inschrijfbedrag (al vanaf € 35,-).

Voor prijzen van consumpties kun je een kijkje nemen bij de Menukaart.

Faciliteiten

Beach Inn

Naast het center court op de Markt staat altijd een echte Goudse Beach Inn vol met zand, een gezellige bar, en relaxte zitjes om tussen de activiteiten door even te chillen!

Dixies

Er staan een aantal dixies en er staat een openbaar toilet (gratis) op de Markt.

 

Routebeschrijving

Hier vind je de plattegrond van het centrum van Gouda. 

De Gouda Beach Experience vindt plaats op de Markt (nummer 1).

Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam

Neem op de A12 afslag 11 (Gouda/Boskoop)

Na 460 m rechtsaf naar Goudse Poort

Na 840 m linksaf naar Burgemeester Jamessingel

Na 1,8 km rechtsaf naar Spoorstraat

Na 360 m linksaf naar Korte Vest

Na 140 m linksaf naar Conventstraat

Ga hier de Q-park Parkeergarage in.

Vanuit de richting Utrecht

Neem op de A12 afslag 11 (Gouda/Boskoop)

Na 600 m linksaf naar Goudse Poort

Na 1,4 km linksaf naar Burgemeester Jamessingel

Na 1,8 km rechtsaf naar Spoorstraat

Na 360 m linksaf naar Korte Vest

Na 140 m linksaf naar Conventstraat

Ga hier de Q-park Parkeergarage in.

Ruime parkeermogelijkheden in het centrum

Altijd een hot item, maar met de uitbreiding van het aantal parkeergelegenheden zijn er nu meer dan voldoende parkeerplaatsen. Als u Gouda komt binnenrijden volgt u gewoon de verwijsborden met parkeermogelijkheden, inclusief de vrije plaatsen. Altijd een plekje, binnen 5 minuten van het centrum!

Openbaar vervoer

De Markt ligt op circa 10 minuten lopen van Station Gouda.

Mogelijk
gemaakt door

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Gouda Beach Experience organiseert Grand Canyon ook:

We regelen alles behalve het weer!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Gouda Beach Experience. In Gouda liggen onze roots. We zijn al 20 jaar een unieke Goudse organisatie als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook met veel ambitie en passie om van elk evenement en feest een succes te maken. We hebben gezonde ambitie, passie en lef.