Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Volg hier alle nieuwtjes en leuke weetjes over alles wat de Gouda Beach Experience tot zo’n leuk evenement maakt. Wil je als eerste weten hoe het programma er uit ziet? Of ben je nieuwsgierig of er leuke publieksacties zijn?! Volg het hier!

Volg het hier...

Het meest zomerse nieuws!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke weetjes rondom de Gouda Beach Experience.

cloud

Laatste nieuws

#ThrowbackThursday - Het mooiste stadsstrand!

#ThrowbackThursday - Het mooiste stadsstrand!

20 juli 2017

We spreken van een zeer geslaagde Gouda Beach Experience! Een weekend lang leuke, sportieve activiteiten op en rondom het stadsstrand. Bedankt voor al het enthousiasme! Bekijk nu de aftermovie en de mediamap van deze editie! #takeusback

Lees verder >
Sporten op het stadsstrand voor het goede doel

Sporten op het stadsstrand voor het goede doel

13 juni 2017

Van vrijdag 30 juni tot en met maandag 3 juli is de Gouda Beach Experience op de Markt van Gouda. Inwoners van Gouda en omstreken kunnen het gehele weekend met hun voeten in het zand deelnemen aan sportieve en feestelijke activiteiten. Dit weekend staat het project ‘Buitensporten na de ziekte kanker’ van Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) extra in de aandacht. Men kan bij inschrijving of tijdens het evenement een donatie doen voor dit goede doel of een bijdrage leveren door mee te doen aan de Nordic Walking Stadstour. 

 

Lees verder >
Try Rugby op zaterdag 1 juli

Try Rugby op zaterdag 1 juli

8 juni 2017

Altijd al eens met die rare bal willen gooien of een tackle willen maken? Kom dan op zaterdag 1 juli om 14.00 uur naar de Markt en probeer rugby uit onder begeleiding van de trainers van Rugbyclub Gouda.

Lees verder >
Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Gouda Beach Experience organiseert Grand Canyon ook:

We regelen alles behalve het weer!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Gouda Beach Experience. In Gouda liggen onze roots. We zijn al 20 jaar een unieke Goudse organisatie als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook met veel ambitie en passie om van elk evenement en feest een succes te maken. We hebben gezonde ambitie, passie en lef.