Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke en sportieve extraatjes. De nieuwsbrief ontvang je 1-2 keer per jaar en naast de Gouda Beach Experience vind je hierin ook de nieuwtjes over onze andere evenementen als de Oranjenacht en de Goudse IJsbaan.

Volg het hier....

Het meest zomerse nieuws!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke weetjes rondom de Gouda Beach Experience.

cloud

Laatste nieuws

Inschrijving Bedrijventoernooi gesloten

Inschrijving Bedrijventoernooi gesloten

8 juni 2017

Er zijn nog enkele weken te gaan voor de Gouda Beach Experience, maar inmiddels is het Bedrijventoernooi van maandag 3 juli helemaal vol! De animo en het enthousiasme is weer enorm en de organisatie kijkt dan ook uit naar deze traditionele afsluiter van de Gouda Beach Experience.

Voor iedereen die graag had mee wilen doen met het Bedrijventoernooi: niet getreurd. Er zijn nog plekken voor teams bij het Vriendentoernooi. Je kunt je inschrijving via deze link.

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Gouda Beach Experience organiseert Grand Canyon ook:

We regelen alles behalve het weer!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Gouda Beach Experience. In Gouda liggen onze roots. We zijn al 20 jaar een unieke Goudse organisatie als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook met veel ambitie en passie om van elk evenement en feest een succes te maken. We hebben gezonde ambitie, passie en lef.