Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke en sportieve extraatjes. De nieuwsbrief ontvang je 1-2 keer per jaar en naast de Gouda Beach Experience vind je hierin ook de nieuwtjes over onze andere evenementen als de Oranjenacht en de Goudse IJsbaan.

Volg het hier....

Het meest zomerse nieuws!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke weetjes rondom de Gouda Beach Experience.

cloud

Laatste nieuws

‘It’s Wallin’ Time’ bij Gouda Beach Experience!

‘It’s Wallin’ Time’ bij Gouda Beach Experience!

29 mei 2017

Niemand minder dan DJ Max Wallin’ zal van zaterdag 1 tot en met maandag 3 juli zorgen voor extra energie tijdens de Gouda Beach Experience. De eclectic- & houseartiest Max Muurling is sinds 2016 begonnen aan zijn muziekcarrière. De zolderkamer werd echter al snel vervangen voor grote clubs als Villa Thalia, Studio A12, Seasons en The Box. Na steden als Rotterdam, Bunnik, Schoonhoven en Amsterdam vindt de twintigjarige DJ het nog steeds een feest om in zijn eigen regio te draaien. Zo is hij onder andere te zien in de Woodies, Studio Gonz, bij evenementen als de Goudse IJsbaan en staat hij ook dit jaar weer op het mooiste stadsstrand van Nederland.   

It’s Wallin’ time op:
Zaterdag 1 juli vanaf 18.00 uur
Tijdens het Beachrugbytoernooi en de Gouda Beachparty
Zondag 2 juli vanaf 15.00 uur
Tijdens Heel Gouda Beweegt en het Vriendentoernooi
Maandag 3 juli vanaf 18.00 uur
Tijdens het Bedrijven Beachvolleytoernooi

DJ Max Wallin’ zorgt dus voor een groot deel voor de zomerse sounds terwijl jij met je vrienden een balletje slaat, van een koud drankje geniet of toch die voetjes van het zand haalt! Luister hier alvast naar wat tracks om lekker in de stemming te komen!

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Gouda Beach Experience organiseert Grand Canyon ook:

We regelen alles behalve het weer!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Gouda Beach Experience. In Gouda liggen onze roots. We zijn al 20 jaar een unieke Goudse organisatie als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook met veel ambitie en passie om van elk evenement en feest een succes te maken. We hebben gezonde ambitie, passie en lef.