Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke en sportieve extraatjes. De nieuwsbrief ontvang je 1-2 keer per jaar en naast de Gouda Beach Experience vind je hierin ook de nieuwtjes over onze andere evenementen als de Oranjenacht en de Goudse IJsbaan.

Volg het hier....

Het meest zomerse nieuws!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke weetjes rondom de Gouda Beach Experience.

cloud

Laatste nieuws

Try Rugby op zaterdag 1 juli

Try Rugby op zaterdag 1 juli

8 juni 2017

Altijd al rugby willen proberen? Zaterdag 1 juli is je kans!

 
Tijdens Gouda Beach Experience staat de zaterdag weer volledig in het teken van rugby. De leden van RFC Gouda zullen verschillende vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen clubs uit de regio. De perfecte gelegenheid om een rugbywedstrijd bij te wonen! 
 
Zou jij ook willen ervaren hoe het is om met die rare bal te gooien of zou altijd al een goede tackle willen maken? Ook dat kan! Op zaterdag 1 juli om 14.00 uur organiseert RFC Gouda Try Rugby. Trainers van Rugbyclub Gouda staan klaar om je veilig kennis te laten maken met rugby. Een korte broek en een stevig shirt is alles wat je nodig hebt. We spelen op blote voeten.
 
Meedoen is gratis, maar ruimte is beperkt dus geef je snel op via deze link!
Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Gouda Beach Experience organiseert Grand Canyon ook:

We regelen alles behalve het weer!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Gouda Beach Experience. In Gouda liggen onze roots. We zijn al 20 jaar een unieke Goudse organisatie als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook met veel ambitie en passie om van elk evenement en feest een succes te maken. We hebben gezonde ambitie, passie en lef.